Vertalen alsof het vers geschreven is

Vertaling van jouw teksten!

Jess heeft meer dan 13 jaar ervaring in het vertalen (ENG/FR naar het Nederlands) en coördineren van vertalingen. Zo werkte ze niet alleen voor Weight Watchers en verschillende (IT)-bedrijven waarvoor ze vertalingen verrichte, ze heeft ook de juiste talen binnen de vertalerswereld, zodat we verschillende talencombinaties kunnen aanbieden.


Vertalen, het is een kunst. Niet iedereen die een taal goed spreekt, kan ook vertalen. Bij Secret Sparkles houden we vast aan de filosofie: vertalen doe je enkel naar je eigen moedertaal. Daarom werken we samen met vertaalwonders van over de hele wereld, om zo een uitgebreid aanbod aan talen te kunnen aanbieden, met de juiste achtergrond en specialisaties. In-house vertaalt Jess vanuit het Frans en het Engels naar het Nederlands.


Omdat een vertaalde tekst even vlot moet lezen als een vers geschreven tekst, laten wij al onze vertalingen nalezen door een onafhankelijk proofreader in de juiste moedertaal.


Wij hanteren correcte prijzen volgens de vertaalmarkt, en maken graag een persoonlijke quotering op basis van een prijs per woord. Op uitzonderlijke basis werken we hier op uurbasis.

Gratis marketingtips ontvangen in jouw mailbox? 

Menu

Diensten

Contactgegevens

Copyright © 2019 Secret Sparkles