We zien vaak dat gepassioneerde ondernemers een prachtig product hebben, dat met veel ziel produceren, of met veel liefde een dienst leveren.

Zij hebben vaak niet de tijd of de zin om zich bezig te houden met de marketing, maar ze willen gewoon hun ding doen.

Jess(ica) Van Humbeeck

Hey!

Mijn naam is Jessica, maar zeg maar Jess hoor. Ik woon samen met mijn partner en 3 lieve kids in Aarschot en ik startte in 2014 het Belgische theemerk Thee met een Verhaal. Dat groeide van een kleine webshop uit tot een prachtige zaak met 2 fysieke vestigingen. Eentje in Aarschot, en eentje in Oostende. Mijn passie voor thee zorgde ervoor dat ik in augustus 2018 het boek But First, Tea uitbracht, bij Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, en dat ik sinds Kerst 2018 op EclipsTV te zien ben in mijn programma Thee met een Verhaal. In 2019, nadat ik eerder dat jaar de titel Beloftevolle Vrouwelijke Ondernemer van Vlaams Brabant in ontvangst mocht nemen.

Echt gebeten door het ondernemersvirus dus, en vooral enorm ambitieus. Altijd geweest. Afgestudeerd als Bachelor International Business Communication, bleef de vertalerskriebel en het schrijven me in het bloed zitten en bloed kruipt waar het niet kan gaan. Ik wilde nadat ik heel wat mooie jaren had beleefd met Thee met een Verhaal opnieuw in mijn pen kruipen. Samen met mijn collega Sandrien, die de sociale media van de zaak mee naar een hoger niveau had getild, startte ik Secret Sparkles, naast de webshop van Thee met een Verhaal die natuurlijk ook blijft bestaan. Samen bieden wij kleine ondernemers onze kennis en expertise aan om een onderneming mee te helpen groeien: sociale media ondersteuning, copywriting, persberichten schrijven, … Dat is waar we goed in zijn.

Vele groetjes, 
Jess

Sandrien Simons

Hallo,

Ik ben Sandrien, Content Creator en Business Partner bij Secret Sparkles. Samen met mijn vriend en ons hondje Lio woon ik in de buurt van het mooie Aarschot. Dat ik gebeten ben door het ondernemersvirus, wisten mijn ouders al van jongs af aan. Ambitieus als ik was, startte ik een “eigen winkeltje” in de kelder.

Toen ik Media en Entertainment Business aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen, studeerde, ontdekte ik ook mijn verborgen passie voor schrijven. Mijn blog en mijn webshop werden geboren, alsstudent-ondernemer. Verkopen was niet meteen mijn hoofddoel, maar de impact van sociale media onderzoeken wel. Dankzij mijn vrienden en familie kreeg ik uitgebreid te kans om te ontdekken wat ik echt graag deed.

Ik wilde niet zomaar een nummer zijn in een groot bedrijf. Toen ik afstudeerde ging ik dan ook op zoek naar een job waar ik een meerwaarde zou kunnen betekenen. Zo kwam ik bij Jess van Thee met een Verhaal terecht. Enkele jaren eerder hadden we elkaar al eens ontmoet, en tijdens het sollicitatiegesprek was er meteen een klik. Ik kreeg de kans om mee te bouwen aan een mooi theemerk.

Een connectie is voor mij heel belangrijk als ook een meerwaarde kunnen zijn voor een ondernemer. Ondernemers onder elkaar, kunnen elkaar enorm hard versterken. Ik heb vooral voldoening nodig in mijn werk en haal daar ook enorm veel energie uit. Ondernemen in hart en nieren, dat zit er al van jongs af aan in.

En daarom wil ik graag Secret Sparkles bijdragen aan de communicatie van jouw bedrijf, met heel veel enthousiasme, passie en liefde voor digitale marketing. Om nadien te genieten van het resultaat, met een heerlijk glaasje rosé in de hand.

Groetjes, 
Sandrien

Online Cursus

Coming Soon!

Workshops

Coming Soon!

Consultatie

Wij geven je graag advies over het uitbouwen van jouw merk zowel online als offline!

Gratis marketingtips ontvangen in jouw mailbox? 

Menu

Diensten

Contactgegevens

Copyright © 2019 Secret Sparkles