Diensten

Niet zomaar een marketingbureau

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Wij leven ons volledig in in jouw bedrijf alsof we deel zijn van het team. Zo hoef jij jou geen zorgen te maken over de online zichtbaarheid van jouw zaak! Daarnaast geven we je graag extra advies. 


Meer weten over ons?

onze diensten

Communicatie

Alles staat of valt met communicatie. Niet alleen naar je klanten is communicatie enorm belangrijk, maar ook intern en naar leveranciers. Secret Sparkles staat je bij bij een creatieve, maar to the point communicatie.


Ik wil goede communicatie

Copywriting & redactie

Woordsommelier, een mooi woord he? Wij mengen niet enkel kruiden tot heerlijke theemengelingen, maar wij spelen ook graag met woorden om zo prachtige teksten te creëren. Dankzij onze gebundelde specialisaties kunnen wij in verschillende vakgebieden jouw teksten schrijven. Blogberichten, sociale media inhoud, reviews, ghostwriting, online, offline teksten, slogans… Je kunt het zo gek niet bedenken in de woordenwereld en wij laten er onze Secret Sparkles op los. 


Ik wil een boeiende tekst

vertalingen

Bij een sterke vertaling, merk je niet dat een tekst vertaald is. Bij Secret Sparkles zorgen wij er dan ook voor dat uw tekst leest alsof ze geschreven is in de doeltaal. Wij werken enkel met native speakers en zorgen ervoor dat elke tekst gereviseerd en nagelezen is voor ze afgeleverd wordt.


Ik wil een vertaling

(Social media) marketing

Jij werkt met veel liefde aan je zaak, wij werken met veel passie en enthousiasme aan jouw sociale media. Wij leveren je niet alleen een content plan aan voor een maand, wij denken ook proactief mee hoe we jouw aantal volgers en jouw impact op de sociale media wereld kunnen vergroten.


Ik wil een betere online zichtbaarheid

Contentmarketing

Phasellus congue sem nulla.non sodales orci malesuada vel. Aliquam posuere mi eros.at condimentum elit feugiat vel. 


Ik wil pakkende content

Digitale Marcom Consultancy voor (kleine) bedrijven

Weet je niet zo goed hoe je je marketing en communicatie efficiënt kan aanpakken, op maat van jouw bedrijf? Heb je al uren webinars gevolgd, maar heb je nood aan een persoonlijk aanpak? Wij hebben persoonlijke ervaring met het opzetten van een gepast marketing en communicatieplan voor kleine en middelgrote ondernemingen.


Ik wil een persoonlijke aanpak

onze expertise

Sterke, geoptimaliseerde content creëren

Content op maat van wat jij doet, onderneemt, en waarin jij wil schitteren.

Wij geven advies en staan je bij

Reageren op negatieve reviews? Crisiscommunicatie? Lig er niet van wakker, ook hier geven wij advies én workshop over hoe je dit het beste, en op een doordachte, persoonlijke manier aanpakt. Digitale communicatie in al haar facetten.

Efficiënt en op jouw maat: jouw authenticiteit vertalen wij naar optimale content

Een goede content, begint bij een goed plan en een open communicatie. Onze aanpak is persoonlijk, zodat wij jou online zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen.

Onze klanten

TBSoE_COLOUR
Logo_Thee met een verhaal

Gratis marketingtips ontvangen in jouw mailbox? 


Schrijf je in!

Menu

Diensten

Contactgegevens

Thee met een Verhaal BVBA
Gijmesesteenweg 5, 
3200 AARSCHOT 

BE0674.963.117

Copyright © 2019 Secret Sparkles