Copywriting en redactie

Blogs, social media posts of een website?
Wij schrijven het!


Ik wil een boeiende tekst

Copywriting & Redactie
op maat van jouw zaak!

Toveren met woorden, een fijne schrijfstijl het zijn maar enkele reacties die we op onze teksten krijgen. Of het nu gaat om een volledige website of een korte en krachtige social media post, wij gaan tot het uiterste om de tekst bij jouw bedrijf of product te laten passen. Wij dompelen ons onder in jouw branding en gaan dat extra stukje om zo de Secret Sparkles in de tekst naar boven te laten komen. Wij geloven heel sterk in het principe van storytelling en stoppen dit graag in onze teksten.


Online en offline teksten vergen beiden een aparte aanpak, en wij hebben ervaring voor beiden. Of we nu voor print of digitaal teksten schrijven, het is steeds volgens de regels van de kust. Voor het online gebeuren houden we rekening met de nodige SEO-regelgeving, die we op de voet volgen, zodat uw tekst zo goed mogelijk scoort in de zoekmachines.


Hoe gaan we te werk? Dat is een afhankelijk van de opdracht. Voor een groter project, zoals een website, zullen we steeds eerst een contactmoment (Skype of in persoon) inplannen, om zo de noden exact te kunnen inschatten. Een intake-moment zeg maar. Dan maken we een offerte op met daarin een inschatting de tijd die we zullen nodig hebben. Hebben we meer tijd nodig? Dan is dat ons probleem… tenzij er natuurlijk extreem veel wijzigingen worden gevraagd. Ons uurtarief is €45,00 excl. BTW.


Ik wil een offerte

Gratis marketingtips ontvangen in jouw mailbox? 


Schrijf je in!

Menu

Diensten

Contactgegevens

Thee met een Verhaal BVBA
Gijmesesteenweg 5, 
3200 AARSCHOT 

BE0674.963.117

Copyright © 2019 Secret Sparkles